Matras

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

 • Koudschuim matrassen
 • Traagschuim matrassentraagschuim matras
 • Pocketvering matrassenpocketvering matras
 • Het Anna matras one fits all
  anna matras type 2

  Begin hier

Een nieuw matras kopen is belangrijk, we slapen namelijk gemiddeld een derde van ons leven. Let bij het aanschaffen van u matras op ventilatie, ondersteuning, persoonlijke voorkeur en slaapgewoontes. Koudschuim matrassen zorgen voor een betere ventilatie, traagschuim matrassen voor een drukverlagend slaapcomfort en latex matrassen voor een zachter slaapcomfort. Voeg hier een pocketvering aan toe en deze producten krijgen een nog betere ondersteuning en contourvorming voor u lichaam. Dit voorkomt ernstige rug-, schouder-, gewricht- en spierklachten. Waardoor u ‘s ochtends fitter en uitgeruster wakker zult worden. Dus zoekt u kwaliteit matras voor een goedkope betaalbare prijs klik dan nù op één van onze vele matras aanbiedingen.

ONS KWALITEITS MATRAS

Kiest u voor een matras van bosch bedding dat houd u meer geld over voor andere leuke dingen, zoals vakanties of spullen voor in huis. Wij verkopen als familie Bosch al bijna 50 jaar  matrassen en bedden zonder in televeren op kwaliteit en levensduur. Ons assortiment matrassen zijn goed en betaalbaar en van zeer degelijke kwaliteit. Aan onze eigen matras productie lijn stellen wij  hoge kwaliteits eisen. Door onze jarenlange ervaring in de bedden branche weten wij precies wat belangrijk is voor een goede nachtrust. Iedereen kan dus online een betaalbaar matras aanschaffen zonder in te moeten leveren op kwaliteit en slaapcomfort. Dus bent u op zoek naar een goed goedkope matras, dan bent u bij ons op het juiste adres. Zo is één van onze best keus matrassen de pocketvering lijn met pocketveringen van 600 en 1000 veren p/m, Daarnaast heeft het matras een orthopedisch slaapcomfort door de zone verdeling zo leveren wij pocketvering matrassen met 7 zone en 9 zone. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen schuim.

BENT U OPZOEK NAAR EEN NIEUW MATRAS?

Boschbedding.nl is de grootste online matrassen leverancier van de benelux. Wij leveren matrassen tegen zeer scherpe prijzen. Dus bent u op zoek naar een goedkoop en betaalbaar matras. Die leverbaar is in diverse één-persoons maten zoals 90×200 of twijfelaars maten 120×200 en 140×200, maar natuurlijk ook twee-persoons maten 160×200 en 180×200. in de soorten: pocketvering, koudschuim, traagschuim en latex comfort. U kunt dan gegarandeerd de aankomende 10 jaar met een gerust hart goed en comfortabel slapen. Maak nù gebruik van onze onderstaande matras aanbiedingen. Wij hebben in ons assortiment verschillende matrassen en boxsprings en bedden, bijvoorbeeld:

1. Matras met comfortschuim

2. Matras van koudschuim hebben een hoger veerkrachtig en ventilerend vermogen.

3. Matras van traagschuim (visco, nasa, memory schuim), Een traagschuim matras is drukverlagend waardoor je een optimale drukverdeling krijgt, u zult dus ook minder last hebben van drukpunten en ervaren hoe het  voelt om een optimale stabiele ligging te ervaren.

4. Matras van Latex

5. Pocketvering matras met comfortschuim afdeklagen (polyether schuim)
Comfortschuim pocketvering matrassen kunnen zich makkelijk aan de vormen van het lichaam aanpassen doordat comfortschuim soepel is en vocht doorlatend. Drukpunten zakken hierdoor dieper in het matras en de 7 zonen van de pocketvering zorgen ervoor dat de ruggengraad recht blijft.

6. Pocketvering matras met koudschuim afdeklaag: (high resilience HR schuim) De kern van dit matras is voorzien van pocketveren die onafhankelijk van elkaar zijn verpakt. Dit geeft een stevige basis waar bovenop een laag koudschuim is aangebracht.   Koudschuim is het meest veerkrachtige en ventilerende schuim ter wereld, het word gemaakt van polyurethaan. in combinatie met een 7 zone pocketvering kern krijgt u een optimaal ventilerend en veerkrachtig en uitstekend ondersteunend  matras.
Deze laag koudschuim zorgt voor een nog comfortabel gevoel. Tevens zorgt koudschuim voor nog meer ventilatie tijdens het slapen. Het matras is ook verdeeld in comfortzones welke elk individueel deel van uw lichaam goed ondersteunen. Kies voor kwaliteit en koop een koudschuim matras van Bosch Bedding.

7. Pocketvering matras met traagschuim afdeklaag: Evenals het koudschuim matras is het traagschuim matras uitgevoerd met een pocketveren kern. Deze veren zijn weer onafhankelijk van elkaar verpakt voor optimale ondersteuning. Traagschuim heeft een drukverlagende werking op spieren en gewrichten, dit zorgt ervoor dat zodra u op het matras gaat liggen deze zich gelijk aanpast aan de vormen van u lichaam. Combineer dit met een 7 zone pocketvering kern en u krijgt een orthopedisch drukverlagend optimaal ondersteunend matras. De kern van het matras is afgedekt met een laag traagschuim. Traagschuim vormt naar het lichaam en biedt beter ondersteuning. Het verlicht de stress op de drukpunten van het lichaam. Ideaal voor mensen met gewrichtspijn of andere lichamelijk klachten.
8. Pocketvering matras met latex afdeklaag: Zoals de andere matrassen is dit matras uitgevoerd met een pocketveren kern met onafhankelijk verpakte pocketveren. De ondersteuning wordt optimaal gemaakt doordat de veren zijn afgesteld in comfortzones. Een toplaag van latex over een 7 zone pocketvering kern zorgt voor een hogere conformiteit. Latex of rubber is een product wat zich makkelijk aanpast aan de vormen van het lichaam en in combinatie met ene pocketvering kern zorgt dit voor en zeer comfortabel zacht lig comfort.  Deze zones geven specifieke ondersteuning aan bepaalde lichaamsdelen. Het grote verschil is dat dit matras is afgedekt met een laag latex. Latex zorgt voor nog meer comfort en is ideaal voor mensen die veel transpireren. Doordat latex van natuurlijk rubber is gemaakt wordt vocht niet opgenomen.

9. Gel matras: Gel traagschuim matrassen zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van matrassen de verkoelende gel bolletjes in het matras zorgen ervoor dat het schuim nooit warm zal aanvoelen.

HOE KIEST U EEN NIEUW MATRAS

 •     Kies een matras wat bij u lichaamsbouw en slaaphouding past.
 •     Kies een matras wat u wervelkolom ondersteund en zich aanpast aan de contouren van je lichaam.
 •     kies voor pocketvering als ondersteuning, koudschuim voor ventilatie, traagschuim voor drukverlaging en latex voor een zacht slaapcomfort.
 •     kies je voor een hard slaapcomfort neem dan (koudschuim) of voor een zacht slaapcomfort (traagschuim / latex)
 •     Transpireer je vaak kies dan voor koudschuim, heb je last van pijnlijke drukpunten kies dan voor een traagschuim.

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ DE AANKOOP

Wanneer u een matras kopen gaat dan zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden. Er zijn twee manieren om een matras te gebruiken. De eerste manier is wanneer u het matras op zichzelf gebruikt. Dit betekend dat u bovenop het matras ligt zonder tussenlaag, zoals een topdekmatras. De tweede manier is wanneer u er nog een toplaag overheen legt alvorens u erop gaat liggen. Het matras is de kern van uw slaapcombinatie. Zorg ervoor dat het type matras is afgestemd op uw lichaamsgewicht. Wanneer u wat meer weegt dan is een steviger matras geen overbodige luxe. Wij bieden de mogelijkheid om de hardheid van het matras te kiezen zodat deze goed bij uw lichaam past. Heeft u nog vragen over welk matras het beste bij uw wensen past, neem dan contact op met een van onze slaapexperts.

GOEDKOOP MATRAS

Boschbedding matrassen worden in Nederland geproduceerd zodat wij de productie lijnen en kwaliteit altijd kunnen controleren. Merk matrassen worden vaak duur door hoge reclame budgetten. Terwijl dat onze matrassen vaak op de zelfde productie lijnen en fabrieken worden geproduceerd met de zelfde kwaliteiten schuim als koudschuim traagschuim en latex. Andere matrassen winkels bieden de zelfde matrassen van merk matrassen aan voor doorgaans drie keer onze prijs. Je betaald bij onze matrassen alleen de materialen en niet het merkje wat er op geplakt zit. Dit heeft absoluut geen toegevoegde waarde op u matras, waarom zal u hiervoor dan moeten betalen.

MATRAS ONLINE BESTELLEN BIJ BOSCHBEDDING

U kunt een matras goedkoop online bestellen doordat wij direct vanuit eigen fabriek het matras matras aan u leveren. Ondanks dat je online een matras kan bestellen bij ons kunnen wij u toch een persoonlijk advies geven via de verschillende contact kanalen als mail chat whatsapp en telefoon wil u toch liever persoonlijk geholpen worden door een van onze matrassen specialisten kom dan langs bij ons in de beddenspeciaalzaak in Vianen of Rotterdam.
Wij zijn de pocketveren matrassen specialist van Nederland en België
Binnen de pocketveer matrassen zijn er een aantal mogelijkheden. U kunt kiezen uit 300 pocketveren, 600 pocketveren of 1000 pocketveren per vierkante meter. Bij een pocketveren matras zijn alle veren onafhankelijk van elkaar verpakt. Hierdoor wordt de druk per veer beter verdeeld en kunt u meer ondersteuning verwachten. Het verschil van het aantal veren zit hem in het volgende: Binnen de pocketveer matrassen zijn er een aantal mogelijkheden. U kunt kiezen uit 300 pocketveren, 600 pocketveren of 1000 pocketveren per vierkante meter. Bij een pocketveren matras zijn alle veren onafhankelijk van elkaar verpakt. Hierdoor wordt de druk per veer beter verdeeld en kunt u meer ondersteuning verwachten. Het verschil van het aantal veren zit hem in het volgende:

WIJ ZIJN POCKETVEREN MATRAS SPECIALIST

Binnen de pocketveer matrassen zijn er een aantal mogelijkheden. U kunt kiezen uit 300 pocketveren, 600 pocketveren of 1000 pocketveren per vierkante meter. Bij een pocketveren matras zijn alle veren onafhankelijk van elkaar verpakt. Hierdoor wordt de druk per veer beter verdeeld en kunt u meer ondersteuning verwachten. Het verschil van het aantal veren zit hem in het volgende:

300 pocketveren matras                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Dit geeft het aantal pocketveren aan die verwerkt zijn in het matras per vierkante meter. Bij 300 pocketveren krijgt u ondersteuning door onafhankelijk verpakte pockterveren. Omdat er minder pockterveren in het matras zijn verwerkt is dit matras minder stevig dan bijvoorbeeld een 500 of 1000 veers matras. Hierdoor is dit type matras 90×200 geschikt voor kinderen of mensen die minder wegen. Vaak zijn ouderen mensen wat fragieler en kunnen daarom beter gaan voor een 300 veers matras 90×200. De ondersteuning is evenals de andere matrassen goed, maar er moet wel rekening worden gehouden met het gewicht. Daarnaast is het matras verdeeld in 5 comfort zones. Dit wil zeggen dat de spanning van de veren is verdeeld in 5 zones. Deze zones zijn afgestemd op bepaalde plekken van het lichaam; hoofd, romp, heupen, benen en voeten. Doordat deze hierop zijn afgestemd is de ondersteuning beter en ondervind u dus meer comfort. Het 300 pocketveren matras 90×200 is perfect voor kinderen of mensen die wat minder wegen.

600 pocketveren matras
Het getal geeft evenals bij de andere matrassen aan hoeveel veren er per vierkante meter in zijn verwerkt. Bij een pocketveren 500 matras 90×200 krijgt u meer ondersteuning dan bij een 300 pocketveren matras. Het grote voordeel ten opzichte van een 300 pockterveren matras is dat de druk wordt verdeeld over meer veren. Hierdoor is de druk per veer lager en gaat het matras dus langer mee. Tevens biedt een 500 veren matras meer ondersteuning en voelt steviger aan. Doorgaans zijn deze matrassen de meest voorkomende in de markt. Evenals de 300 pocketveren is de 500 pocketveren matras 90×200 verdeeld in 5 comfortzones. Deze zones zijn speciaal ontwikkeld om de afzonderlijke delen van het lichaam te ondersteunen; hoofd, romp, heupen, benen en voeten. Dit matras is voor veel mensen een goede oplossing als er wordt gekeken naar slaapcomfort.

1000 pocketveren matras                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Weer geeft het getal aan hoeveel veren per vierkante meter zijn verwerkt in het matras 90×200. Het grote voordeel van een 1000 veers matras 90×200 is dat de druk per veer lager ligt dan de twee bovengenoemde matrassen. Omdat er meer veren in zitten wordt de drukt verdeeld over meer veren en is de druk per onafhankelijk veer lager. Hierdoor krijgt het lichaam nog betere ondersteuning. Het matras voelt ook steviger aan dan de vorige twee matrassen. Dit matras heeft door het hoge aantal veren een langere levensduur dan de vorige twee. Daarnaast heeft een 1000 pocketveren matras 90×200 niet 5 maar 7 comfortzones. Dit wil zeggen dat de spanning op de veren nog preciezer naar het lichaam zijn afgesteld. Hierdoor krijgt het lichaam een perfect ondersteuning tijdens het slapen. Ook is het handig om te weten dat mensen met overgewicht gebaat zijn bij een 1000 veers matras. Omdat er meer veren inzitten kan het matras ook hogere krachten aan. Wanneer u dus zwaarder bent dan gemiddeld raden wij aan om te gaan voor een pocketveren 100 matras.

Het King matras
Dit ultra luxe matras is ervoor gemaakt om u een koninklijke nachtrust te geven. Dit matras is gestept met een tijk waar u heerlijk zacht op kunt slapen. Het matras is verdeeld over verschillende comfort zones die u nog beter ondersteunen dan de vorige matrassen 90×200. De kwaliteit van dit matras 90×200 is niet te evenaren. De prijs is daarom wel wat hoger maar dit gaat u zeker voelen wanneer u erop slaapt.
welke matras maten leveren wij

WELKE MATRAS MATEN LEVEREN WIJ

Wij leveren elke matras maat die er bestaat als u maat er online niet bij staat neem dan contact met ons op wij zullend tegen en gereduceerde meerprijs een matras voor u kunnen laten maken.
Matras van 70 cm
70 x 190
70 x 200
70 x 210
70 x 220

Matras van 80 cm
80 x 190
80 x 200
80 x 210
80 x 220

Matras van 90 cm
90 x 190
90 x2 00
90 x 210
90 x 220

Matras van 140 cm
140 x 190
140 x 200
140 x 210
140 x 220

Matras van 160 cm
160 x 190
160 x 200
160 x 210
160 x 220

Matras van 180 cm
180 x 190
180 x 200
180 x 210
180 x 220

OUTLET MATRAS

In ons filiaal in in vianen hebben wij een matrassen outlet zolder met restant matrassen afkomstig van rest modellen en showroom modellen die tegen de helft van de prijs weg mogen deze kunt u alleen afhalen en kunnen  niet bezorgd worden.
Wat doet een matras
Het matras is het hart van de boxspring. Het gewicht van uw lichaam wordt gedragen door het matras. Wanneer uw matras zacht is zult u merken dat uw lichaam meer in het bed zakt. Aan de andere kant, wanneer uw matras hard is zult u merken dat u wat rechter op het bed ligt. Het gaat er bij het slapen om dat de natuurlijke houding van het lichaam wordt gewaarborgd. Van nature heeft ons lichaam een redelijk rechte bouw. Wanneer het matras dus te zacht is komt de natuurlijk houding onder stress te staan en kunnen er klachten ontstaan. Over het algemeen, en medisch gezien, kunt u beter een te hard matras kopen dan een zacht matras. U kunt het vergelijken met een plofbank, deze zit heerlijk en u kunt er ongetwijfeld op in slaap vallen. Maar wanneer u wakker wordt na 8 uur lang liggen/zitten in die positie zult u merken dat uw lichaam aardig wat stress heeft ondervonden.

HOE KIEST U EEN MATRAS?

Zorg ervoor dat u een matras kiest dat goed bij u lichaam past. Onze matrassen lijn staat bekent om zijn kwaliteit en prijs verhouding. Prijs zegt niets over de kwaliteit van een matras [bron consumentenbond] . waar u op moet letten bij het aanschaffen van een matras: Zorg voor een goed advies, Heb ik last van transpiratie, welke hardheid van het matras past bij mijn gewicht, Bij ons mag u het matras 90 dagen uit proberen. U slaap 1/3 van u leven kies om deze reden dan ook een comfortabel matras dat op u is afgestemd. wij zullen altijd voor u klaar staan om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

WAT KOST EEN MATRAS

De kosten van een matras zijn afhankelijk van het type matras dat uw voorkeur heeft. Het is niet zo dat een goedkoper matras minder goed functioneert dan een duurder matras. Natuurlijk is het slaapcomfort van een duurder matras beter dan een goedkoper matras, maar dat wil niet zeggen dat het niet lekker ligt. Bij de aankoop van een matras moet u goed op het lichaamsgewicht letten. Hoe zwaarder u bent des te meer veren in het matras beter is voor de ondersteuning en het behouden van de natuurlijke vorm van het lichaam. Over het algemeen raden wij aan, wanneer u volwassen bent, om toch minimaal te gaan voor een 600 pocketveren matras 90×200. Voor kinderen of oudere mensen kunt u eventueel nog gaan voor een 300 pocketveren matras.
Kan een 1 persoons matras ook voor een 2 persoons boxspring worden gebruikt
Het grote voordeel van een matras 90×200 is dat het niet alleen bestemd is voor een eenpersoons boxspring. Wanneer u 2 matrassen van 90×200 naast elkaar legt dan heeft u een 180×200 combinatie. Daarom kunt u er ook voor kiezen om alleen de matrassen om te wisselen voor 2x 90×200. Het grote voordeel hiervan is dat het matras minder lomp is en makkelijker te vervoeren. Daarnaast komt dat wanneer u met uw partner in bed slaapt u beide uw eigen slaapcomfort kan creëren. Wilt u partner misschien wat meer in het matras zakken en u juist een wat steviger matras dan is dat mogelijk. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze slaapexperts.

WORD HET MATRAS THUIS GELEVERD?

Elk matras wordt gratis thuisbezorgd in Nederland en belgie. Mis geen matras aanbieding en houdt onze website in de gaten.
Matras advies: U kunt voor een goed matrassen bestellen bij ons online of voor een professioneel advies kunt u altijd contact opnemen met onze matrassen experts via chat whatapp mail en telefoon maar u kunt natuurlijk ook voor een persoonlijk advies langs komen in een van onze beddenspeciaalzaken in Vianen of Rotterdam.