Retourneren en garantie

Het kan voorkomen dat je een product die je hebt besteld wilt retourneren. Je hebt 14 dagen om het product te retourneren, tenzij anders staat vermeld. Meer concrete informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze vergoedt Bosch Bedding niet.

Bij Bosch Bedding is het retourbeleid afhankelijk van het product dat u heeft gekocht. Hier leest u verder hoe u verschillende producten kunt retourneren.

Boxsprings

Bij Bosch Bedding heeft u op boxsprings omruilgarantie. U mag dus omruilen indien Bosch Bedding in gebreke is gebleken. Dit kan door bijvoorbeeld de verkeerde kleur geleverd te hebben of vanwege een beschadiging. Het artikel wordt geruild voor een vervangend artikel. U dient dit wel bij ons te melden binnen 48 uur.
Het is natuurlijk erg vervelend als u ontevreden bent over het ontvangen product. Wij streven ernaar uw problemen zo goed en snel mogelijk voor u op te lossen. Wilt u gebruik maken van garantie dan gelden er andere voorwaarden. Zo dient u uw klacht eerst per mail aan ons te communiceren met goede foto’s van de klacht. Klik hier om een klacht in te dienen. Hierop zullen wij contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen.

Kosten

Boxsprings worden specifiek door u zelf samengesteld en deze worden dan ook speciaal op maat en kleurkeuze voor u gemaakt. Dit betekent dat u niet kosteloos kunt annuleren. Zijn de producten nog niet geleverd wanneer u wilt annuleren, dan rekenen wij hier 30% annuleringskosten voor. Bent u gebeld voor een leverafspraak of heeft u de bestelling al ontvangen wanneer u wilt annuleren, dan rekenen wij hier 50% annuleringskosten voor. Ook rekenen wij 150 euro voorrijkosten wanneer u dit op wil laten halen.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten nog onbeslapen zijn en in de originele verpakking zitten. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening en bovendien zal 50% annuleringskosten in rekening worden gebracht indien na retour wordt over gegaan op annulering.

U kunt de boxspring ten alle tijden retourneren echter kunnen wij in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.
  • Indien het aankoopbewijs niet aanwezig is.

Overige producten

Bij al onze overige producten die op maat en kleur voor u geproduceerd worden berekenen wij 30% annuleringskosten.

Matrassen & Topmatrassen

Voor matrassen geldt omruilgarantie, dus deze mag retour maar geen geld terug, het wordt geruild voor een gelijkwaardig vervangend artikel.
Indien de klant een upgrade wil mag een matras retour en tegen bijbetaling wordt een betere geleverd.
Voor topmatrassen geldt retourneren mits in ongeopende verpakking, dus niet beslapen en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs.

Textiel

  • Kussens mits in ongeopende verpakking en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs.
  • Overtrekken mits in ongeopende verpakking en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs.
  • Dekbedden mits in ongeopende verpakking en binnen 14 dagen na aankoop met geldig aankoop bewijs

Showmodellen

Bij de aanschaf van een showmodel of een outlet boxspring geldt er geen garantie op dit product. Daarnaast is de eventuele levering en montage bij uw woning voor eigen risico. Voor eventuele schade die op dit moment ontstaat zijn wij niet aansprakelijk.