Bezorging

Alles over de bezorging

Bezorggebied

Bosch Bedding bezorgt bestellingen in heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. De levertijden in Luxemburg en Duitsland kunnen afwijken van de levertijdsindicaties die bij de producten staan vermeld. De levertermijn in deze twee landen kunnen daarom langer zijn dan op een productpagina wordt aangegeven. Let op: Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden.


Dag van bezorging

Als je bestelling door onze eigen bezorgers wordt bezorgd, bellen onze bezorgers je op de dag van levering 20 tot 30 minuten voor het exacte levermoment. Onze bezorgers zijn afhankelijk van de drukte in het verkeer en daarom kan het altijd afwijken van wat zij aangeven.

Wordt je bestelling door DHL of PACKS geleverd? Wanneer je bestelling gereed is ontvang ontvang je een Track & Trace code voor de levering.


Leveringsinformatie

Bij alle producten op onze website vermelden wij een indicatie van de levertijd. Bestel je meerdere producten op hetzelfde moment, dan moet je rekening houden met de levertijd die is aangegeven bij het product met de langste levertijd. Wij streven ernaar om alles in één keer te leveren.


Bezorgkosten

  • – Bij bestellingen boven €50.- is de bezorging GRATIS in Nederland, België en Luxemburg.
  • – Bij bestellingen onder €50.- rekenen wij €4.95 bezorgkosten.
  • – De eventuele verzendkosten vind je terug in je winkelmand of op het moment van afrekenen.

Je order in ontvangst nemen

Heb jij bij je bestelling geen montage besteld? Dan hanteren wij het principe van drempellevering. Dit betekent dat wij onze producten bezorgen achter de eerste deur van de begane grond.

Heb jij bij je bestelling montage besteld? Dan attenderen wij je graag op de volgende regels:

  • – Wij bezorgen niet buitenom, dus via een raam of brandtrap.
  • – U bent er zelf verantwoordelijk voor dat de bezorgers voldoende ruimte hebben, houd ook rekening met trapgaten, trapleuningen en meubels in de gang.
  • – De plek waar het bed geplaatst moet worden moet vrij zijn, want onze bezorgers mogen geen meubels verplaatsen.
  • – Indien er schade ontstaat omdat bovenstaande regels niet in acht zijn genomen zijn de kosten voor uw eigen rekening.
  • – Als de bezorging niet kan plaatsvinden doordat de ruimte niet toegankelijk is, zullen wij de montagekosten toch aan u doorberekenen. Uw artikelen kunnen dan enkel bij de eerste drempel geleverd worden en kunnen niet retour genomen worden.

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze bezorgers niet het verpakkingsmateriaal mee terug. Je dient dit zelf milieuvriendelijke wijze te verwerken.


Afhalen

Bij ons geniet je van GRATIS levering in de hele Benelux. Wanneer je bestelling gereed is wordt er telefonisch contact opgenomen om een leverdatum te bepalen voor bezorging. Dit duurt vaak nog even, omdat wij onze bezorging verder vooruit plannen. Kan je niet meer wachten op je bestelling dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen om af te spreken om het product zelf af te halen.