Boxspring op afbetaling

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

 • Basic boxsprings op afbetaling

  anna boxspring

  De Basic boxspring collectie van BoschBedding kenmerkt zich door 1 heel matras met geïntegreerd topmatras voor een optimaal slaapcomfort.

  • Voorzien van 1 geheel matras
  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen

  Klik hier

 • Luxury boxsprings op afbetaling

  Onze Luxury boxspring collectie van BoschBedding heeft een zeer hoog slaapcomfort en is geheel naar eigen wensen samen te stellen.

  • Stel uw slaapcomfort zelf samen
  • Extra luxe topmatras
  • 90 Dagen slaapgarantie

  Klik hier

 • Royaal boxsprings op afbetaling

  Slapen als een koning(in)? Met de Royaal boxspring collectie van BoschBedding heeft u een royale uitstraling in uw slaapkamer.

  • Koninklijk slapen
  • Extra grote hoofdborden
  • 90 Dagen slaapgarantie

  Klik hier

 • Eenpersoons boxspringseenpersoons boxspring
 • Tweepersoons boxspringstweepersoons boxspring categorie
 • Elektrische boxspringselektrische boxspring categorie
 • Stel uw eigen boxspring samen
  boxspring samenstellen

  Begin hier

 • Boxsprings met TV liftboxspring met tv lift
 • Luxe boxspringsluxe boxspring categorie
 • Boxspring met opbergruimteboxspring met opbergruimte categorie

Financiering van een boxspring op afbetaling:

Koop uw nieuwe boxspring-op-afbetaling

Als de topper en het matras van een boxspringbed goed op elkaar zijn afgestemd, kan dat leiden tot een aanzienlijke ontlasting van de wervelkolom. Vooral de nieuwere modellen kunnen overtuigend werk leveren met veel functies en mogelijkheden. De bedden zijn ergonomisch aangepast en garanderen dus ook een meer ontspannen slaap. Velen zullen zich nu echter afvragen waar het verschil ligt met een conventioneel bed? Er zijn al ernstige verschillen in de constructie. Boxspring dient als basis. Dit is eigenlijk niets meer dan een 30 centimeter hoog houten frame met een geïntegreerde veerkern. Het matras wordt er dan bovenop gelegd.

Als u last heeft van rugpijn, zult u zeker genieten van een boxspring. De aanzienlijk hogere bedden maken het veel gemakkelijker en eenvoudiger om in te stappen. Deze functie is vooral populair bij de oudere generatie. De instaphoogte is meestal ongeveer 60/70 centimeter.

Net als bij een conventioneel bed hangt het ligcomfort van deze bedden ook sterk af van het matras. Het is daarom belangrijk en verstandig om het matras uit te proberen voordat u hem koopt. Doorlopende matrassen worden slechts in beperkte mate aanbevolen. Door de hoge mate van toegankelijkheid en comfort bieden deze bedden veel meer voordelen dan een conventioneel bed.

WANNEER HEEFT HET ZIN OM EEN BOXSPRING OP AFBETALING TE KOPEN?

Indien de koper niet over voldoende spaargeld beschikt om het gezondheidsbevorderende, maar niet bepaald goedkope boxspring in één keer te betalen, moet hij alleen voor de optie betaling op afbetaling kiezen indien in de koopovereenkomst een financiering tegen nultarief is opgenomen. Of het bevat geen verborgen kosten, zoals een verplichte rest schuldverzekering, afgezien van de kwijtschelding van rente. Gedeeltelijke betaling is ook zinvol als u het meubilair dringend nodig hebt maar momenteel in een financieel knelpunt zit. Een bed kopen is immers een van die onmisbare aankopen.

Gedeeltelijke betaling is ook een optie als u een schommelend inkomen hebt. Als u wacht op uw eerste salaris na uw opleiding of als u na een verhuizing snel meubels nodig hebt, kan een koop op afbetaling u ook snel financiële verlichting bieden. Hetzelfde geldt voor freelancers en zelfstandigen die een liquiditeitsprobleem op korte termijn hebben. Bovendien kan een afbetalingsoptie die door uw meubelzaak wordt aangeboden, ook nuttig zijn als u uw kapitaal winstgevend hebt geïnvesteerd en er niet aan wilt komen.

VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN BOXSPRING IN TERMIJNEN

Het kopen van boxspring in termijnen biedt veel voordelen. Als u uw bed met deze financieringsvorm koopt, kunt u ze onmiddellijk laten leveren zonder eerst lang te moeten sparen. U sluit een koopcontract met boxspring-op-afbetaling.nl, wij werken samen met financiering partners spraypay en in3 die voor u de aankoopprijs betalen. Als u na de kredietcontrole uw financiering krijgt, sluit u de leningsovereenkomst met deze bank. Dan kunt u uw oude bed, dat onbruikbaar is geworden, aan het grofvuil geven.

Als u niet veel spaargeld hebt, kunt u zich een bed van hogere kwaliteit veroorloven met een aankoop op afbetaling in vergelijking met een eenmalige betaling. Dit is vooral belangrijk als u aankopen steeds voor lange tijd gebruikt of u een duurdere boxspring wil kopen vanwege uw rugklachten. U hoeft uw spaargeld niet aan te spreken en betaalt het totale bedrag af in maandelijkse termijnen naar keuze.

Als u besluit een boxspring te leasen, moet u eerst goed kijken naar de voorwaarden van het contract met de aanbieder van uw boxspring. Als het om een financiering tegen nultarief gaat, is dit uiteraard voordeliger dan een koopcontract waarbij rente wordt berekend over de aankoopprijs.