Boxspring op afbetaling Electric

Vanaf  199 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ontdek Onbeperkt Comfort met de Verstelbare Boxspring Electric

Stap binnen in een wereld waar comfort en technologie perfect samengaan met onze Boxspring Electric. Dit geavanceerde bed, uitgerust met elektrisch verstelbare hoofd- en voeteinden, introduceert een nieuw niveau van gepersonaliseerd comfort en luxe. Met de Boxspring Electric kunt u moeiteloos uw ideale positie voor slapen of ontspannen vinden, precies afgestemd op uw behoeften.

Het hart van de Boxspring Electric is voorzien van een geavanceerd 7-zones pocketveringmatras, gecomplementeerd met een topmatras naar keuze uit comfortschuim, koudschuim of traagschuim. Dit zorgt voor een ondersteunend en uiterst comfortabel slaapoppervlak, precies aangepast aan uw comfortvoorkeuren.

Beschikbaar in een palet van drie moderne kleuren – Antraciet, Beige, en Zwart – past de Boxspring Electric moeiteloos in elk slaapkamerontwerp en maakt het een stijlvol statement van functionaliteit en design.

Perfect voor degenen die de waarde van een gepersonaliseerde slaapervaring erkennen. De Boxspring Electric transformeert elke slaapkamer in een heiligdom van comfort en luxe.

Toegankelijk geprijsd met de mogelijkheid om in 6 makkelijke termijnen te betalen vanaf 199,15 euro, maakt de Boxspring Electric weelderig slapen toegankelijker dan ooit. Transformeer uw slaapkamer in een persoonlijk paradijs met de Boxspring Electric, waar geavanceerd comfort en elegant design samenkomen.

Speciale Kenmerken:

  • Elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneinden voor op maat gemaakt comfort.
  • Uitgerust met een 7-zones pocketveringmatras en verschillende keuzes in topmatrassen voor persoonlijke comfortvoorkeur.
  • Verkrijgbaar in drie eigentijdse kleuren die elke interieurinstelling verrijken.
  • Biedt luxe binnen handbereik met flexibele betaalopties, waardoor superieur comfort voor iedereen bereikbaar is.

Boxspring Electric – Het toppunt van comfort en stijl, ontworpen voor de ultieme slaapervaring.

Levertijd

8-10 weken