Over ons

Wij vinden dat iedereen een boxspring moet kunnen aanschaffen. Daarom hebben wij een assortiment boxsprings samengesteld die u kunt kopen door in 3 termijnen een klein bedrag te betalen. Alle boxspring zijn van hoge kwaliteit en in Nederland gemaakt.

Meer dan 50 jaar ervaring in de boxspring branche

Door onze ervaring met het product en klanten weten wij wat u zoekt in een goede boxspring. Alle boxsprings worden met de hand gemaakt in Nederland en worden van de beste materialen gemaakt. Alle boxsprings zijn standaard voorzien van een koudschuim topper en een micro pocketvering matras. Dit geeft een zeer goed comfort, maar wilt u nog beter slapen? Kies dan voor een traagschuim topmatras en 1000 veers matrassen.

Geniet van 0% rente en betaal in 3 termijnen

Via onze webshop kunt u online een boxspring uitzoeken en samenstellen. Nadat u uw boxspring heeft samengesteld klikt u door naar het winkelmandje en kunt de boxspring online kopen. Ons systeem rekent direct uit wat u als eerste termijn moet betalen. Nadat u de eerste termijn heeft betaald zullen wij contact met u opnemen voor het leveren van uw nieuwe boxspring.

Wij zijn onderdeel van www.boschbedding.nl