Boschbedding is dé boxspring leverancier waar u betaalbaar slaapcomfort kunt kopen. De familie bosch werkt al bijna 50 jaar in de bedden branch. Door onze jarenlange ervaring en een eigen productie lijn in nederland kunnen wij de kwalitiet garanderen en de prijzen laag houden. Wij hebben een groot assortiment online voor u samengesteld waarmee u altijd de gewenste prijs boxspring en de door u gepersonaliseerde slaapcomfort kan samen stellen tegen een uiterst betaalbare prijs. Wij kunnen ieder type boxsdpring en breedte maat leveren.

Jarenlange ervaring in de boxspring branche

Al  50 jaar lang heeft de familie Bosch ervaring in het verkopen van betaalbare bedden. Door de jaren heen is ons assortiment door kennis en ervaring uitgebreid en aangepast tot wat het nu is. Zo hebben wij betaalbare instap modellen boxsprings, boxsprings met opbergruimte, boxspring met tv lift, elektrische boxsprings en onze eigen Luxery boxspring met tijdelijk een 10cm dik comfortabel topmatras. Onze ervaring en liefde voor de slaap producten vind u niet alleen terug op de website, maar wordt ook uitgedragen door alle medewerkers van BoschBedding. Van de afdeling marketing tot aan onze verkopers in de winkel, klantenservice en chauffeurs. Iedereen probeert u een zo goed mogelijke aankoop ervaring te bieden tegen een zo bataalbaar mogelijke prijs. Wanneer u bij BoschBedding een boxspring koopt zult u jaren lang comfortabel slapen en uitgerust wakker worden.

 

Goedkope boxspring aanbiedingen van hoge kwaliteit

Als één van de eerste van Nederland verkopen wij voordelige boxsprings tegen een scherpe prijs. Door de jaren heen is de markt van boxsprings steeds groter geworden en de vraag naar betaalbare boxsprings groeide snel. Wij merkten de de kwaliteit van goedkope boxspring niet altijd goed is. Hier hebben wij werk van gemaakt door een eigen productie lijn op te starten zodat we van a tot en met z controle kunnen houden op onze hoge kwaliteits eisen en toch de prijzen laag te kunnen houden. Hierdoor kunne wij ook veel sneller leveren als ander bedden leveranciers.Bij boschbedding kunt u altijd rekenen op een goedkope boxspring van hoge kwaliteit. inmiddels zijn wij de grootste online boxspring leverancier van Nederland en Belgie en in Duitsland groeit ons markt aandeel snel met www.boschbetten.de . Wij leveren al onze boxspring gratis in Nederland, België en Duitsland bij de voordeur en u hoeft pas te betalen bij levering. 

Wilt u meer informatie over onze goedkope boxsprings? Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag. U kunt ons bellen op telefoonnummer +31 10 4203288 of mail naar [email protected]  U kunt nartuurlijk ook voor een persoonlijk slaapadvies bij ons langs komen in Vianen of Rotterdam. waar onze slaapadviseurs voor u klaar zullen staan.