Boxspring op afbetaling Cinema

Vanaf  141 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ervaar ultieme luxe en entertainment met de Boxspring Cinema

Laat je verleiden door de Boxspring Cinema, een innovatief ontwerp dat het summum van comfort met state-of-the-art entertainmenttechnologie combineert, perfect voor de hedendaagse levensgenieter. Deze boxspring bevat een geavanceerd 7-zone pocketveringmatras dat zich moeiteloos aanpast aan je lichaamscontouren voor een ongestoorde nachtrust. Personaliseer je comfort verder door te kiezen uit comfortschuim, koudschuim of traagschuim voor de ingebouwde topper.

Verkrijgbaar in drie klassieke kleuren – Antraciet, Beige, en Zwart – de Boxspring Cinema integreert naadloos in elk slaapkamerinterieur. Een bijzondere toevoeging is het voetbord met een verborgen tv-lift, waardoor je met één druk op de knop kunt genieten van je favoriete films en series in het comfort van je bed.

Ideaal voor diegenen die ongeëvenaard comfort en thuisentertainment op waarde schatten. De Boxspring Cinema verandert je slaapkamer in een luxe privébioscoop.

Met betaalbare termijnen vanaf slechts 140,85 euro, maakt deze exclusieve ervaring luxe bereikbaar voor iedereen. Gun jezelf de Boxspring Cinema en tover je slaapkamer om tot een ultieme plek voor ontspanning en amusement.

Kenmerken:

  • Een 7-zone pocketveringmatras met keuze uit comfortschuim, koudschuim, of traagschuim voor de topper.
  • Beschikbaar in drie elegante kleuren die moeiteloos in elk interieur passen.
  • Een innovatief voetbord met ingebouwde tv-lift zorgt voor superieur kijkgenot vanuit het bed.
  • Flexibele betalingsmogelijkheden maken deze luxe toegankelijk.

Boxspring Cinema – Waar dromen en entertainment samenkomen.

Levertijd

8-10 weken